Van egy
hasznos tipped?

A mozgó reklám: az autó matrica

Ha igazán költséghatékony és eredményes marketingfogást keres, próbálja ki, hogy brandingelt autó matrica segítségével hirdeti cégét! A fólia kivágásról és plasztikus betűkről is csak jót mondhatunk.

Keret A mozgó reklám: az autó matrica

Az autó matrica nagyszerű reklámhordozó: eredeti, feltűnő, megjegyezhető, tehát olyan eszköz, ami valóban működik. Miért ne hirdetné cégét autó matricával? Csak azért, mert eddig nem próbálta? Pedig gondoljon csak bele, hogy ez a mozgó reklám hány új ügyfelet hozhat Önnek, hiszen a zsúfolt városi közlekedésben óhatatlanul feltűnik egy harsányan dekorált gépkocsi, ami esetleg éppen olyan szolgáltatást hirdet, amire olyan sok embernek szüksége lehet. Autó matricával egy kisvállalkozás éppolyan sikeresen népszerűsítheti magát, mint egy hatalmas multi, végre egy olyan terület, ahol a kicsik is labdába rúghatnak!     

A fóliavágás szintén hatékony reklámeszköz, mely pl. járműreklám esetén tökéletes megoldás, de cégtáblák, rendezvénydekorációs eszközök is díszíthetők a segítségével. És ha már itt tartunk, ne feledkezzünk el a plasztikus betűkről sem: 3D-ben biztosan ki fog ugrani irodájának, üzletének neve és logója a szürke, egyhangú környezetből, és magára vonja a figyelmet. 

Mire figyeljen oda? Ezeknél az eszközöknél nélkülözhetetlen a megfelelő minőségű alapanyag, a színtartósság, a precíz felrakás, a felületvédelem és persze a megfelelő tapadáserősség. Ellenkező esetben a matrica hetek alatt felpöndörödik és lejön a helyéről. Mindenképpen nézzen utána a referenciáknak, amikor autó matricát, fólia kivágást vagy plasztikus betűket szeretne: a komoly referenciák mindig minőségi szolgáltatásról árulkodnak. 

Weboldal címe: reklamdekoracio.com/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI REKLÁM, MARKETING TIPPEK

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.

A nagy számlázó program teszt

A nagy számlázó program teszt

A tökéletes számlázó szoftver kiválasztása legalább olyan fontos egy vállalkozás életében, mint a megfelelő üzlethelyiség és munkatársak megtalálása. Nem mindegy, hogy egyszerű programot keresel, gyorsat vagy simán csak olcsót. A termékek összehasonlításával könnyebben eligazodhatsz a kínálatban!

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Ugye ismerős, hogy épp akkor romlik el az elektromos szerszám, amikor nagyon kellene és esélyünk sincs a közelben szerelőt találni? Én is így jártam, de a Makita szervizben egy nap alatt megjavították.