Van egy
hasznos tipped?

Futárszolgálat – a kiemelt ügyfelekhez

A futárszolgálat napi szinte megkönnyíti az ügyfélkezelést. Pláne a nagyobb ügyfelek esetén fontos, hogy jelezzük, kiemelt figyelemben részesülnek: ezt szimbolizáljuk azzal, ha egy-egy szerződést, ajándékot, meghívót futárszolgálattal juttatunk célba számukra. 

Keret Futárszolgálat – a kiemelt ügyfelekhez

Biztosan Önnek is volt már azzal problémája, hogy egy-egy kiküldött szerződésre hetekig kellett várnia, és addig az egész adminisztráció csúszott. Vagy éppen egy nagyobb ügyfele felé szeretett volna egy látványos gesztust tenni, szívesen küldött volna neki egy meghívót vagy egy üveg különleges bort, esetleg virágot. Bár a futárszolgálatot sokan drágának tartják, ez óriási tévedés. Gondoljon csak bele, mennyit veszít azon, ha hetekig nem érkezik vissza az aláírt szerződés, és így addig is áll a munka, ellenben, ha futárral küld ki egy szerződést, és megkéri, hogy a választ várja meg, és juttassa vissza cégéhez, egy nap alatt lefut az ügy.  Abbna is biztos lehet, hogy nagyot tud lendíteni üzleti kapcsolatain, ha egy gáláns gesztussal futárral küld az ügyfél számára ajándékot gratulációként vagy nőnapra, karácsonyra. A hagyományos csomagküldésnél a futárszolgálat jóval gyorsabb, rugalmasabb, biztonságosabb megoldás.
Képzelje, szakértők még álláskereséskor is ajánlják ezt a gesztust a jelentkezőknek, hiszen egy futárszolgálattal beküldött önéletrajz gazdája nagyon jó fényben tűnik fel a leendő munkáltató szemében, és messze kiemelkedik a többiek közül. Ha egy állásvadász be tud fektetni pár ezer forintot azért, hogy lenyűgözze a másik felet, Ön miért sajnálná ezt az összeget? Ez az aprócska befektetés óriási bizalmi kapcsolatot, nagy üzleteket is hozhat Önnek.         

Weboldal címe: expresszcsomag.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI REKLÁM, MARKETING TIPPEK

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.

A nagy számlázó program teszt

A nagy számlázó program teszt

A tökéletes számlázó szoftver kiválasztása legalább olyan fontos egy vállalkozás életében, mint a megfelelő üzlethelyiség és munkatársak megtalálása. Nem mindegy, hogy egyszerű programot keresel, gyorsat vagy simán csak olcsót. A termékek összehasonlításával könnyebben eligazodhatsz a kínálatban!

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Ugye ismerős, hogy épp akkor romlik el az elektromos szerszám, amikor nagyon kellene és esélyünk sincs a közelben szerelőt találni? Én is így jártam, de a Makita szervizben egy nap alatt megjavították.